Jea

Katt i nöd

In Kattifan on 14 november, 2013 at 07:44

Förra torsdagen upptäckte vi att Puzzel hade variga sår (hål) i bröstkorgen. Veterinären gav instruktioner om hur hålla såren rena och öppna för att få ut var och infektion innan överhuden läkt ihop. Skrev också ut medicin att ge skrället två gånger om dagen i en vecka.

image

Tänkte i mitt stilla sinne att ”Det kommer aaldriig att gå”. Att dessutom hålla skogsmulle inne medan det läker… men det gått förvånansvärt bra, bara en pinkincident på hela veckan.

Förstår bara inte varför han inte kan gå på lådan för att göra båda sakerna samtidigt. Pinkar han i lådan gör han det andra i badrummet, helst under badkaret, och vice versa. Snackar högljutt om vad han ska och vill innan han bestämmer sig.
Sedan måste han bråka runt lite efteråt också innan han går och lägger sig i din hörna igen. Han är knasig, det lilla livet.
image
Nu har såret läkt såpass att jag vågar släppa ut honom, tyst och skönt blev det då. Inte för att han är ute hela tiden, bara nöjd över att fönstret är öppet som det ska hela tiden igen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: