Jea

Nu

In Hälsa, Jobb, Trädgård on 23 november, 2011 at 20:03

är jag så där in i bängen trött igen. Önskar nästan att snön kunde vräka ned i natt och låta alla lövhögar, planteringar och annat snöa igen så att jag finge gå hem för säsongen. Men jag ska väl inte klaga, jag HAR i alla fall ett jobb, om än bara tre veckor till.

Lite besviken blir man också när vi först blir uppmanade att lämna in förslag på bättre växtval där rabatterna dör ut och man engagerar sig och lägger manken till för att nu få veta att samma mögväxter ska planteras på nytt på samma felande ståndort. Kan man ha aktier i Spirea-odling? I så fall har inköpsansvarig på fastighetskontoret det.

Dessutom avskyr jag att sitta här på kvällskvisten och känna ansiktet blossa upp med temperatursprängda blodkärl, Rudolf med sin mule tycks blekrosa i jämförelse med mina kinder.

Som grädde på moset ligger sonen i soffan och piper efter att ha fått en fotboll i huvudet på gymnastiken. Akuten nästa? Eller nä, vi avvaktar nog natten ändå.

Nu ska jag i alla fall sluta klaga för dagen. Ska jaga dammråttorna på flykten, putsa lite fönster och damma av ljusstakar för  på söndag är det första advent och om enochenhalv vecka är det Kalas!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: