Jea

Hej mormor!

In Adress Silvermolnet on 11 september, 2010 at 13:34
Nu har det gått ett tag och jag har fortfarande inte vant mig vid att du inte finns att skicka breven till. Hösten kom med virvlande fart. Faktum är att sommaren tog slut när vi sa vårt sista adjö – fast jag kan som vanligt inte erkänna det. Vare sig att vi sagt adjö eller att sommaren är slut.

Calle har växt som ogräs hela sommaren och vi försöker göra oss av med en del av hans vintersport-saker genom att lägga ut annons på nätet. Puzz vill som vanligt vara med på ett hörn:

Har varit och tittat på en lite större lägenhet i marknivå med stenlagd uteplats i väster (entré) och inglasad liten altan och gräsmattetäppa i öster. Hoppas på att få den så att jag kan återuppta mina odlingsprojekt i olika former och Dino slipper trapporna, han verkar ha ont av att gå i dem.  Fåglarna mår bra. Häromdagen kom jag på Kenny Kanarie med att demolera min bollkryss, blombladen är visst delikata för en liten fink.

Vi har fått njuta av vackert men kyligt väder nu en period men idag är det gråtrist och regnigt. Hoppas på soligt i morgon då jag ska jobba igen. Tänker ofta på dig när jag plockar bland blommorna och vi får in något jag vet att du skulle tyckt om.
Saknar dig, Kram //J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: