Jea

Fågelfri?

In Vilse i pannkakan on 3 november, 2007 at 10:51
så har då nästan hela soloveckan gått och vad har jag gjort? Inte mycket, men det var nog det som var meningen med den här veckan. I söndags tog jag cykeln till IKEA, tog drygt en timme dit och 25 minuter hem – gissa varför – jo som vanligt undermånlig skyltning här i plattlandet. Jag har i alla fall lärt mig hitta till ännu ett köpcentra med Team sportia, Cervera och lite andra butiker.
 
I torsdags var jag i Halmstad för att hämta hem lite möbler från mormors som nu blivit sålt. Det var med mycket känslor jag för (antagligen) sista gången klev ur bilen och sniffade den saltmättade fuktigheten på Rotorp. Vad jag kommer att sakna det huset… det enda stället som verkligen varit en fast geografisk punkt i mitt flackande liv. Idag har jag roat mig med att putsa och sätta upp taklampan, så snyggt så. Nu ska jag ta mig en prommis till biblioteket, låna lite inredningsböcker, jag behöver lite extra inspiration. Sedan ska jag vädra matta, bära upp byrå och småpryttlar, inreda, inreda. I morgon kommer sonen hem och då ska det vara  färdigstädat så att han kan få inspiration till SITT rum.
 
Skrot också, glömde att det är alla helgons dag idag och därmed är det mesta stängt alltså bli det inga inredningsböcker, jaja jag får väl klara det ändå.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: