Jea

Kartonger och skoskav

In Flyttbestyr, Resa on 17 juli, 2006 at 08:07
I går var det lördag och vi var hem till mamma och hjälpte henne att tömma kartonger i garaget, jag har packat fullt i de första jag hämtade.
Otroligt vad mycket grejer det ryms i en flyttkartong när man ska tömma dem, det ryms inte alls lika mycket när man packar ner?  Men nu har jag i alla fall 4 kartonger till att packa, det måste vara slut på böcker snart?
Idag – söndag fick jag mail från Roman angående våra aktiviteter i Slovakien och insåg att vi behöver vandrarkängor (nedan kallad sko)!    www.vysoketatry.com/ciele/rysy/en.html
Usch en utgift till .
Calle var med på att GÅ till Ikea och kolla vad som kunde finnas. Soligt och skönt väder idag. På Intersport fanns en sko på rea för 1400:- och vi ska ha två par….
Vandrade vidare till Eccobutiken – fanns ingenting så vi gick till Stadium och där hittade vi skon för 599:- paret. Sköna var de. Vi köpte ett var sitt par, jag stl 39 och Calle stl 43!!! Storfot!  när vi kommit ut ur butiken bytte vi skor på en gång så att vi kan börja gå in dem ordentligt innan vi ska klättra i Vysoke Tatras.
Eftersom vi bara hade kortsockar så fick vi lite skav på vaderna men annars är de jättesköna!
När vi kom hem var vi varma och trötta – for till Lilla Bandsjön och svalkade oss med bad en timme. Uppiggande om det inte varit för att Calle ville att vi skulle simma fram och tillbaka till näckrosorna 100 gånger….
Annonser
  1. Skorna är jättesköna!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: