Jea

En helg till Norrköping tor…

In Resa on 9 juli, 2006 at 18:51
men den här gången gick det inte i 100… Värmen på fredagen var oooooooooooliiiiiiiiiiidlliiiiig. 38 grade i kö genom hela stockholm gör att man tänker att ALRDIG köra den här biten igen. Men väl framme i Skärholmen var det trevligt att äta Kebab, shoppa lite och sedan åka till Suzanne och Dennis och Duscha KALLT, snabbt byta om och bli upplockad av Pia, Ia och Pia in till Stadion och sedan aaaaaaaahhhhhhhh säger bara Dave Gahan!!!!!!!!
Suverän konsert som vanligt, sedan skjutsade Pia ”hem” igen och jag sov på soffan, svalast där zzz
Morgonen kom med ny värme fast inte lika intensiv och att vara på sports Camp i  ishallen i bara tunnaste sommarklänningen var mycket skönt.  Calle har lärt sig mycket den här veckan och vill åka nästa år med…. Börja spara på en gång då.
Precis när avslutningen var över kom åskan och REGNET, droppar stora som tekoppar vräkte ner så det bara forsade över marken. Vi tog det lugnt, åt lunch och traskade sedan till bilen. ”I’m singing in the rain…” plask plask
Mellan Norrköping och Nyköping regnade det så häftigt att många stannade vi vägkanten, jag hade ”rygg” på en röd volvo och vi kröp fram i 50… Sedan var det över och resten av vägen var varm men hyfsat mulet. Hemma vid 2130. skönt.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: